Wij zijn ElsJorien en Nancy en met elkaar vormen we Goudvinder!
Goudvinder staat voor je klaar als het even niet vanzelf gaat. We bieden professionele ondersteuning voor kind en ouder. Van opvoedvragen tot intensieve begeleiding kan je bij ons terecht.

Wij helpen ouders die worstelen met het gedrag en de zorgen van hun kinderen, zodat ze weer met plezier opvoeden. Als moeder ervaren zij zelf ook dat opvoeden een van de moeilijkste taken in het leven is. Je weet nooit hoe een kind reageert en wat er soms allemaal in dat koppie omgaat. Er is geen kant-en-klare omschrijving van het kind meegeleverd.

Els van der Wel-Barendse

Sinds 2009 run ik met veel plezier mijn eigen praktijk Goudvinder in Hoek van Holland. En vanaf januari 2017 zijn we een nieuwe vestiging gestart in Den Hoorn.

Al jaren werk ik met kinderen. Ik ben gestart als leerkracht en ontdekte toen al snel dat kinderen soms meer nodig hadden dan alleen een keer extra uitleg van die rekensom. Het gaf me een kick een kind beter in zijn vel te zien, waardoor het beter in de groep lag en de resultaten ook vaak vooruit gingen op leergebied.

In 2006 heb ik de driejarige opleiding tot kinder- en jeugdtherapeute met succes afgerond. Sindsdien heb ik allerlei opleidingen en verdiepingscursussen gevolgd. Al deze opgedane kennis en vaardigheden gebruik ik in mijn begeleiding. Ik vind het een uitdaging om de aansluiting te vinden bij het kind en de ouders.

Ik ben getrouwd en zelf moeder van drie kinderen. Ik woon met veel plezier in Hoek van Holland. Andere mensen omschrijven mij als open, inspirerend en praktisch. Graag denk ik met je mee in de opvoeding en help ik je om je kind weer te zien stralen!

Jorien Leerdam

Ik ben werkzaam als speltherapeut op de locatie in Hoek van Holland. Mijn specialisatie binnen de begeleiding is spel, waarbij het uitgangspunt is dat spel de eerste taal is van het kind. Woorden schieten soms te kort om gevoelens en gedachtes te verwoorden. Via spel kunnen kinderen op eigen wijze laten zien wat ze denken en voelen.

Mijn ervaring met kinderen heb ik opgedaan tijdens mijn werk op een crisisopvang in de jeugdhulpverlening. Van alles heb ik meegemaakt en daardoor is mij weinig onbekend. In deze tijd is ook mijn ambitie gegroeid om individueel met kinderen te werken, waaruit het besluit is gekomen om in 2010 de opleiding speltherapie aan de Hogeschool Utrecht te gaan volgen.

Thuis ben ik moeder van twee kinderen en woonachtig in Hoek van Holland. Mensen omschrijven mij als enthousiast, betrokken en invoelend. Ik hou van gezelligheid om mij heen en ben graag onder de mensen.

Graag tot ziens op de praktijk!

Nancy Dieks

Ik woon met mijn man en twee zoontjes in het gezellige Den Hoorn.

Ik werk al ruim 10 jaar met veel plezier in het basisonderwijs. Eerst als groepsleerkracht en later als Intern Begeleider. Op school heb ik regelmatig gesprekken met ouders en kinderen. Elke ouder wil niets liever dan dat het goed gaat met zijn of haar kind en dat het gelukkig is. Ieder kind wil zich blij, veilig en tevreden voelen. Soms lukt dit niet… Een kind kan door verschillende redenen uit balans raken en geremd worden in zijn of haar ontwikkeling. Als ouder wil je er alles aan doen om je kind te helpen, maar soms weet je het even niet meer hoe je dat moet doen. En merk ik dat ouders de stap naar een psycholoog te groot vinden.

Ik ben er dan ook enthousiast over om met mijn kennis die ik in de praktijk heb opgedaan gecombineerd met de kennis vanuit de opleiding Kinder- en Jeugdtherapie en andere opleidingen en cursussen, de kinderen en jongeren bij Goudvinder te kunnen helpen. Of liever gezegd: kinderen en jongeren kan helpen zichzélf te helpen, zodat ze weer op eigen kracht verder kunnen. Hierbij is ieder kind uniek en iedere therapie weer anders.