Wij zijn team Goudvinder!

 

Goudvinder staat voor je klaar als het even niet vanzelf gaat. We bieden professionele ondersteuning voor kind en ouder. Van opvoedvragen tot intensieve begeleiding kan je bij ons terecht.

Wij helpen ouders die worstelen met het gedrag en de zorgen van hun kinderen, zodat ze weer met plezier opvoeden. Als moeder ervaren wij zelf ook dat opvoeden een van de moeilijkste taken in het leven is. Je weet nooit hoe een kind reageert en wat er soms allemaal in dat koppie omgaat. Er is geen kant-en-klare omschrijving van het kind meegeleverd.

Goudvinder is in 2009 opgericht door Els. Motto van Goudvinder is dat je samen altijd sterker staat. Van daaruit is goudvinder sindsdien uitgegroeid tot een team met allemaal gedreven specialisten die met elkaar ernaar streven de wereld een beetje mooier te maken. We willen dat er zoveel mogelijk blije en ontspannen kinderen in onze wereld te zien. We geloven erin dat wij dat steuntje in de rug kunnen bieden dat ervoor zorgt dat er meer blije en ontspannen kinderen zijn. We willen er zijn voor kinderen op het moment dat ze het nodig hebben. Ouders en kind zijn verbonden. Het welzijn van ouders heeft invloed op het kind. Door ook ouders te begeleiden, krijgen ouder en kind een betere relatie. Kinderen en ouders worden gezien en mogen er zijn zoals ze zijn.

Leer ons hier beter kennen als persoon:

Els van der Wel-Barendse

Ruim 10 jaar geleden ben ik vol enthousiasme gestart met Goudvinder. Nu mag ik werken met een fantastisch team met therapeuten die elk hun eigen karakter en expertise meebrengen. We hebben dezelfde visie op kinderen en daarmee op ons werk. Met elkaar zetten we ons in voor zoveel mogelijk blije en ontspannen kinderen.

Met de overtuiging dat iedereen alles in zich heeft, vind ik het een feest om jong en oud te begeleiden, individueel of in de groep, om juist henzelf tot dit inzicht te zien komen. We doen het met elkaar: kind, ouders, school….want juist samen sta je sterk! Vanuit dit gedachtengoed is Goudeerlijk – voor ouders & professionals ook ontstaan.

Ik woon met mijn man en drie kinderen in Hoek van Holland. Ik vind veel dingen leuk om te doen, dus voor mij is het altijd weer de uitdaging te bedenken wat ik het allerleukst vind…op het strand zijn, lezen, koken en kletsen word ik blij van.
Mensen omschrijven mij als enthousiast, open, doelgericht en warm.

Jorien Leerdam

‘onze enthousiaste speltherapeute’

Jorien van der Lee.
Mijn passie is om spelenderwijs in contact te gaan met kinderen en hen zo beter te begrijpen. Via spel kunnen kinderen zich uiten op een vrije manier. En dat is mijn doel! Van daaruit kan verandering plaatsvinden. En dit alles in nauwe samenwerking met ouders en/of school.

Mijn achtergrond ligt in de jeugdhulpverlening waar ik jarenlang gewerkt heb. Van alles heb ik in die periode meegemaakt en daarom is mij weinig onbekend. Na mijn opleiding speltherapie ben ik gelijk aan de slag gegaan bij Goudvinder. Ik begeleid de kinderen en ouders ondertussen al vele jaren met plezier.

Ik woon in Hoek van Holland en ben moeder van drie kinderen. Ik hou van gezelligheid en ben graag te vinden op het strand.
Mensen omschrijven mij als open, spontaan en invoelend. 

Nancy Dieks

‘degene waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt’

Nancy Dieks.
Mijn hele werkzame leven heb ik kunnen doen wat ik het leukste vind; met kinderen werken!
Ik heb jarenlang met veel plezier in het onderwijs gewerkt. Sinds 3 jaar nu bij Goudvinder. Hier kan ik nog meer impact hebben op ouders en kinderen met een hulpvraag. Ik vind het iedere dag weer genieten om samen met kinderen op zoek te gaan naar hun “goud”.

Door mijn passie en bevlogenheid en de wens mij continue te blijven ontwikkelen rond ik binnenkort mijn opleiding af en ben ik gespecialiseerd AD(H)D–coach. Deze oplossingsgerichte specialisatie sluit goed aan bij de visie van Goudvinder.

Ik woon in Den Hoorn samen met mijn man Jochem en onze tweeling jongens.
Mensen omschrijven mij als relaxed, betrouwbaar en oplossingsgericht. 

Joyce Nooijens.

‘onze vertrouwde nieuwkomer’

Vanuit het vertrouwen dat ieder kind en iedere ouder anders is en dus uniek, vind ik dat zowel kinderen als hun ouders een unieke begeleiding verdienen, waarbij de belevingswereld van het kind centraal staat. Ik werk graag volledig afgestemd op de wens van het kind: in de manier van communiceren (spel, tekenen, kletsen, etc.) en door de materialen die daarbij gebruikt
worden, ontstaat er beweging. Vanuit die beweging doet het kind
spelenderwijs nieuwe kennis en ervaringen op, maakt het vaardigheden eigen en komen zij en vaak ook hun ouders tot andere en/of nieuwe inzichten. Ik denk dat door de kern van het probleem op te lossen, het bijbehorende gedrag zal verminderen of verdwijnen.
Kortom meer ruimte voor een gelukkig, fijn en ontspannen gevoel.

Met een ruime ervaring als leerkracht ben ik me gaan specialiseren in het gedrag van kinderen. Daarbij heb ik mij verdiept in uiteenlopende soorten problematiek die zich in de kindertijd kunnen voordoen.

Dit heeft er uiteindelijk toe geleidt om in 2013 de opleiding tot integratief
kindertherapeut in Amsterdam te gaan volgen. Met humor en daadkracht deel ik mijn ruime ervaring graag met ouders en kinderen bij Goudvinder.

Ik ben moeder van een prachtzoon en twee fantastische dochters die ik samen met mijn partner in Den Haag groot breng. In mijn vrije tijd kun je mij vinden aan het water of ben ik de bedenker/uitvoerder van klusprojecten in huis.

Mensen omschreven mij als enthousiast, warm, doortastend en rustig.

Nadine Joling-Nederpelt.

Nadine Joling-Nederpelt.
Doen waar je gelukkig van wordt, dat is het beste wat er is. Ik mag dat doen binnen de praktijk van Goudvinder. Ik mag van betekenis zijn voor kinderen en hun ouders door het geven van speltherapie. Dit is een vorm van psychotherapie waarbij spel wordt gebruikt als middel om een kind te begrijpen en te helpen zich verder te ontwikkelen. Spel is de meest natuurlijke taal van kinderen. Het is een veilige en prettige manier om als kind de wereld te ontdekken, om gevoelens te uiten en te verwerken. Ik vind het prettig om mijn kennis steeds weer uit te breiden en nieuwe inspiratie op te doen door het volgen van trainingen en scholingen. Naast speltherapeut, werk ik al tien jaar als schoolmaatschappelijk werker in zowel het regulier- als het speciaal basisonderwijs. 

Samen met mijn man heb ik 3 kinderen. 

Mensen omschrijven mij als een betrokken, betrouwbaar, empathisch en oplossingsgericht. 

Christine Kuiper

Christine Kuiper, iedereen noemt me overigens Chris. Trainer en coach bij Goudeerlijk en zelf ook moeder van 2 kids Jarenlang heb ik in het onderwijs gewerkt in diverse functies. Ik ben gecertificeerd NLP trainer en daarnaast ook geschoold in Oplossingsgericht Werken en Systemisch Begeleiden. Naast trainingen voor Goudeerlijk geef ik ook diverse NLP opleidingen in Delft, bij de 1e Verdieping. Prachtig werk!

* opvoeden is het mooiste en soms ook het lastige dat er is! *
Met Goudeerlijk wil ik, samen met Els, ouders bereiken; het gezin is immers zo’n belangrijke plek voor kinderen. En als ouder weet ik ook dat het soms een hele klus is. Hoe fijn is het dan als  er iemand met je meekijkt. Een steuntje in de rug. Zonder oordeel. Benoemen waar het over gaat. Zodat er nieuwe inzichten, kennis en praktische toepassingen ontstaan.
Mensen omschrijven mij als  helder, nuchter, makkelijk en vertrouwd.