Wij zijn team Goudvinder!

 

Goudvinder staat voor je klaar als het even niet vanzelf gaat. We bieden professionele ondersteuning voor kind en ouder. Van opvoedvragen tot intensieve begeleiding kan je bij ons terecht.

Wij helpen ouders die worstelen met het gedrag en de zorgen van hun kinderen, zodat ze weer met plezier opvoeden. Als moeder ervaren wij zelf ook dat opvoeden een van de moeilijkste taken in het leven is. Je weet nooit hoe een kind reageert en wat er soms allemaal in dat koppie omgaat. Er is geen kant-en-klare omschrijving van het kind meegeleverd.

Goudvinder is in 2009 opgericht door Els. Motto van Goudvinder is dat je samen altijd sterker staat. Van daaruit is goudvinder sindsdien uitgegroeid tot een team met allemaal gedreven specialisten die met elkaar ernaar streven de wereld een beetje mooier te maken. We willen dat er zoveel mogelijk blije en ontspannen kinderen in onze wereld te zien. We geloven erin dat wij dat steuntje in de rug kunnen bieden dat ervoor zorgt dat er meer blije en ontspannen kinderen zijn. We willen er zijn voor kinderen op het moment dat ze het nodig hebben. Ouders en kind zijn verbonden. Het welzijn van ouders heeft invloed op het kind. Door ook ouders te begeleiden, krijgen ouder en kind een betere relatie. Kinderen en ouders worden gezien en mogen er zijn zoals ze zijn.

Leer ons hier beter kennen als persoon:

Els van der Wel-Barendse

Sinds 2009 run ik met veel plezier mijn eigen praktijk Goudvinder in Hoek van Holland. En vanaf januari 2017 zijn we een nieuwe vestiging gestart in Den Hoorn.

Al jaren werk ik met kinderen. Ik ben gestart als leerkracht en ontdekte toen al snel dat kinderen soms meer nodig hadden dan alleen een keer extra uitleg van die rekensom. Het gaf me een kick een kind beter in zijn vel te zien, waardoor het beter in de groep lag en de resultaten ook vaak vooruit gingen op leergebied.

In 2006 heb ik de driejarige opleiding tot kinder- en jeugdtherapeute met succes afgerond. Sindsdien heb ik allerlei opleidingen en verdiepingscursussen gevolgd. Al deze opgedane kennis en vaardigheden gebruik ik in mijn begeleiding. Ik vind het een uitdaging om de aansluiting te vinden bij het kind en de ouders.

Ik ben getrouwd en zelf moeder van drie kinderen. Ik woon met veel plezier in Hoek van Holland. Andere mensen omschrijven mij als open, inspirerend en praktisch. Graag denk ik met je mee in de opvoeding en help ik je om je kind weer te zien stralen!

Jorien Leerdam

Ik ben werkzaam als speltherapeut bij Goudvinder. Mijn specialisatie binnen de begeleiding is spel, waarbij het uitgangspunt is dat spel de eerste taal is van het kind. Woorden schieten soms te kort om gevoelens en gedachtes te verwoorden. Via spel kunnen kinderen op eigen wijze laten zien wat ze denken en voelen. Mijn ervaring met…

Nancy Dieks

Ik werk met veel plezier als minder- en jeugdtherapeut bij Goudvinder. Ik begeleid kinderen en jongeren graag om zich goed te voelen, zodat ze weer op eigen kracht verder kunnen. Hierbij is ieder kind uniek en iedere therapie weer anders. Ik heb ruim 10 jaar met veel plezier in het basisonderwijs gewerkt. Eerst als groepsleerkracht…