Online cursus voor ouders

Voor ouders die een blij en ontspannen kind willen.

Deze cursus geeft je in 6 weken alles voor een stevige basis!

Je voelt je relaxter in de rol als ouder, omdat je weet wat je wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt.

Wil je zelf een groter aandeel hebben in het portie zelfvertrouwen en het welzijn van je kind? Wil je niet meer zoveel piekeren over wat er met je kind aan de hand kan zijn. Wil je zelf de touwtjes in handen nemen? Doe dan mee aan deze online cursus en leer in 6 weken hoe je zelf je kind het beste kunt begeleiden. Hier leer je hoe je zelf de touwtjes in handen kunt nemen.

Deze cursus hielp mij als moeder meer bewust op het positieve te letten! Gaf mij overzichtelijke opdrachten waardoor ik er goed mee aan de slag kon! Mijn dochter is na deze cursus zeker gegroeid in het omgaan en uiten van emoties!Peggy, moeder van 3 kinderen

Herken je dit?

  • Je voelt soms aan dat je kind niet goed in zijn vel zit. Je kind kan zich hier niet goed in uiten. Je vraagt je dan af wat er precies aan de hand is.
  • Je baalt ervan dat je kinderen soms zo slecht luisteren en je moet dreigen.
  • Je bent zelf aan het stoeien met je grenzen naar je kinderen toe. Waar ligt je grens precies en waar laat ik het gaan?
  • Je hebt soms het gevoel dat je je kind niet kan bereiken. Je kind worstelt ergens mee en je weet niet wat er aan de hand is.

Waar heeft mijn kind last van?

Veel ouders zoeken of hun kind ergens last van heeft. Is mijn kind gewoon heel gevoelig of is er iets anders aan de hand. Veel kinderen kunnen zich maar moeilijk uiten in woorden en worden snel boos of driftig.

In deze cursus bouwen we in 6 weken een basis op! Stap voor stap neem ik je mee en gaan we met elkaar aan de slag.

Weg met de twijfels, hier nu alle duidelijkheid voor jou!

Ik neem je in zes weken mee naar een duidelijke en praktische aanpak voor jou.

Je gaat het volgende leren:

  • Hoe je omgaat met de emoties van je kind.
  • Ook geef ik je uitleg op welke manieren je het zelfvertrouwen van je kind kan vergroten.
  • Je leert waar je grenzen liggen en hoe je die grens het beste geeft.
  • Je leert alles over hoe je kind zich ontspannen voelt.
  • En ook geef ik je tips hoe je je kind kan leren zich gemakkelijker te uiten.

Meedoen is heel gemakkelijk!

Op een besloten gedeelte krijg je wekelijks motiverende filmpjes, duidelijke opdrachten, en veel tips van Els. Je doet de opdrachten gewoon vanachter je eigen computer thuis. Je hebt 3 maanden toegang tot alle informatie.

Deze motiverende online cursus start direct na inschrijven. Je kunt je nu aanmelden. Je ontvangt dan direct je eerste email met login gegevens en kunnen we van start gaan. Doe je mee?

Start hier!