groep7-8begeleiding

Waar kinderen die deze training volgden tegenaan liepen:

  • niet voor zichzelf op durft te komen;
  • gebrek aan zelfvertrouwen heeft;
  • voelt zich niet sterk in een groep;
  • zijn eigen grenzen niet kent en/of niet aan kan geven;
  • moeite heeft met het uiten van de emoties.

Iedereen wil zijn kind gelukkig zien en merken dat het zich fijn voelt in een groep. Dat zijn kind weerbaar is en klaar is voor de grote stap naar het Voortgezet Onderwijs. In deze groepstraining leert je kind voor zichzelf op te komen en durft zichzelf te laten zien. Een training die elk kind kan gebruiken!

Start nieuwe training: Deze training ‘Sterker in de wereld staan’ start weer op woensdag 30 september 2020 (30 sept. 7, 14,  28 okt. 4, 11, 18, 25 nov) op onze locatie: Kerkpad 2f in Monster. De bijeenkomsten duren van 15:30 tot 17:00 uur. Deze training is geschikt voor kinderen die in groep 6, 7 of 8 zitten. Wil je zeker zijn van een plekje voor de training of heb je nog vragen, stuur dan een mailtje met je gegevens of je vragen  naar info(hier komt een apestaartje)goudvinder.nl

Ervaringen van andere ouders

Werkwijze

Kennismaking:

Het gesprek is bedoeld als kennismaking. Aan de hand van een door u ingevulde vragenlijst, zullen we samen de moeilijkheden bespreken. Uiteindelijk stellen we doelen met elkaar op en houden we deze als leidraad erbij tijdens de verdere begeleiding.

Bijeenkomsten:

Er zijn acht trainingsbijeenkomsten met elk een eigen onderwerp, zoals grenzen, emoties, ontspanning, sterk staan, gedachten, mindset en de toekomst. Tijdens de bijeenkomsten doen we veel oefeningen en zijn we in gesprek met elkaar.
In de map krijgt je zoon of dochter elke week een samenvatting mee van wat we hebben gedaan en geleerd tijdens de trainingsbijeenkomst. Ook staan de oefeningen in de map en indien mogelijk krijg je oefeningen via de mail op audio, zodat je kind daar thuis ook nog houvast aan heeft.
De laatste bijeenkomst zal plaatsvinden met één van de ouders erbij. Jij als ouder ervaart dan wat je kind heeft geleerd en gedaan. Daarnaast is er aandacht voor de manier van begeleiden die past bij jou en je kind.

Afsluiting:

Na deze bijeenkomsten zal er nog een kort evaluatiegesprek plaatsvinden met je kind, de ouders en de trainster.

Groepstraining

€295
€295
  • Een verzamelmap met een samenvattingen van de lessen en oefeningen op papier
  • Een kennismakingsgesprek met ouders
  • Een aantal oefeningen ingesproken op audio, verstuurd per mail;
  • Prijs: Jouw investering opgedeeld in twee maanden is € 165,- per maand. Uiteraard kun je er ook voor kiezen in één keer te investeren. Je bespaart daarmee € 35,-. Bij investeren in één keer voldoe je € 295,- direct bij inschrijving. Uiteraard kunnen de sessies worden opgedeeld in aantal keren, zodat je de factuur kan indienen bij je zorgverzekeraar of bij de belasting.