groep7-8begeleiding

Waar kinderen die deze training volgden tegenaan liepen:

  • niet voor zichzelf op durft te komen;
  • gebrek aan zelfvertrouwen heeft;
  • voelt zich niet sterk in een groep;
  • zijn eigen grenzen niet kent en/of niet aan kan geven;
  • moeite heeft met het uiten van de emoties.

Iedereen wil zijn kind gelukkig zien en merken dat het zich fijn voelt in een groep. Dat zijn kind weerbaar is en klaar is voor de grote stap naar het Voortgezet Onderwijs. In deze groepstraining leert je kind voor zichzelf op te komen en durft zichzelf te laten zien. Een training die elk kind kan gebruiken!

Start nieuwe training: Deze training ‘Sterker in de wereld staan’ gaat komend schooljaar 2x van start. De eerste training start op woensdag 3 oktober 2018 (3, 10, 17 31 okt. 7, 14, 21, 28 nov.) op de Mariaschool in Den Hoorn. Hij is geschikt voor kinderen die in groep 7 of 8 zitten. De bijeenkomsten duren van 15:00 tot 16:30 uur. Wil je zeker zijn van een plekje voor de training of heb je nog vragen, stuur dan een mailtje met je gegevens of je vragen  naar info(hier komt een apestaartje)goudvinder.nl

De tweede training gaat van start op woensdag 13 maart 2019 (13, 20, 27 maart en 3, 10,17 april en 15, 22 mei) op basisschool de Achtsprong in De Lier. De bijeenkomsten duren van 15:00 tot 16:30 uur. Wil je je kind opgeven of wil je meer informatie, dan kan dat door een mail te sturen met je gegevens of je vragen naar info(hier komt een apestaartje)goudvinder.nl  

Ervaringen van andere ouders

Werkwijze

Kennismaking:

Het gesprek is bedoeld als kennismaking. Aan de hand van een door u ingevuld intakeformulier zullen we met de moeilijkheden voor uw kind bespreken. Uiteindelijk stellen we doelen met elkaar op en houden we deze als leidraad erbij tijdens de verdere begeleiding.

Bijeenkomsten:

Er zijn acht trainingsbijeenkomsten met elk een eigen onderwerp, zoals grenzen, lichaamstaal, groepsdruk, pesten, social media en gevoelens. Tijdens de bijeenkomsten doen we veel oefeningen en zijn we in gesprek met elkaar.
We volgen deels het Rots & Water-programma, dat als doel heeft je kwaliteiten te ontdekken, met je gevoelens te leren omgaan en je eigen kracht te vergroten en richten.
In de map krijgt je zoon of dochter elke week een samenvatting mee van wat we hebben gedaan en geleerd tijdens de trainingsbijeenkomst. Ook staan de oefeningen in de map en indien mogelijk krijg je oefeningen via de mail op audio, zodat je kind daar thuis ook nog houvast aan heeft.
De laatste bijeenkomst zal plaatsvinden met één van de ouders erbij. Jij als ouder ervaart dan wat je kind heeft geleerd en gedaan. Daarnaast is er aandacht voor de manier van begeleiden die past bij jou en je kind.

Afsluiting:

Na deze bijeenkomsten zal er nog een kort evaluatiegesprek plaatsvinden met u en de trainster, waar u ook een kort verslag krijgt met daarin ook tips en handvatten.

Groepstraining

€295
€295
  • Een verzamelmap met een samenvattingen van de lessen en oefeningen op papier
  • Een kennismakingsgesprek met ouders
  • Een aantal oefeningen ingesproken op audio, verstuurd per mail;
  • Een door de therapeut geschreven kort verslag speciaal voor jouw kind
  • Prijs: Jouw investering opgedeeld in twee maanden is € 165,- per maand. Uiteraard kun je er ook voor kiezen in één keer te investeren. Je bespaart daarmee € 35,-. Bij investeren in één keer voldoe je € 295,- direct bij inschrijving. Uiteraard kunnen de sessies worden opgedeeld in aantal keren, zodat je de factuur kan indienen bij je zorgverzekeraar of bij de belasting.