Waar kinderen die deze training volgden tegenaan liepen:

  • heeft een gebrek aan zelfvertrouwen;
  • kan moeilijk zijn grens aangeven;
  • kan haar emoties maar moeilijk uiten;
  • is regelmatig heel druk en onrustig, vooral van binnen;
  • denkt snel negatief.

Merk je dat je kind soms gespannen is en moeite heeft zijn of haar grenzen aan te geven? Wil je dat je kind een steuntje in de rug krijgt? In acht bijeenkomsten nemen we je kind mee en krijgt je kind inzichten, handvatten en oefeningen waardoor hij/zij hiermee leert omgaan.

Start nieuwe training: Deze training ‘sterker in de groep staan’ start weer op 28 september 2020 (28 sept. 5, 12,  26 okt. 2, 9, 16, 23 nov). De bijeenkomsten duren 1,5 uur, van 15:30 tot 17:00 uur, en worden gegeven op onze locatie (Kerkpad 2f in Monster). Wil je je kind opgeven, dan kan dat door een mail te sturen met je gegevens of je vragen naar info(hier komt een apestaartje)goudvinder.nl

Ervaringen van andere ouders

Werkwijze

Kennismaking:

Het gesprek is bedoeld als kennismaking. Aan de hand van een door u ingevuld intakeformulier zullen we met elkaar de moeilijkheden waar uw kind tegenaan loopt bespreken. Uiteindelijk stellen we doelen met elkaar op en houden we deze als leidraad erbij tijdens de verdere begeleiding.

Bijeenkomsten:

Er zijn acht trainingsbijeenkomsten met elk een eigen onderwerp, zoals stevig staan, ontspanning, je kwaliteiten, grenzen, gedachten, mindset en de toekomst. Tijdens de bijeenkomsten zal praten afgewisseld worden met oefeningen en opdrachten in de map. In de map krijgt je zoon of dochter elke week een samenvatting mee van wat we hebben gedaan en geleerd tijdens de trainingsbijeenkomst. Ook staan de oefeningen in de map en indien mogelijk krijg je oefeningen via de mail op audio, zodat je kind daar thuis ook nog houvast aan heeft.
De laatste bijeenkomst zal plaatsvinden met één van de ouders erbij. Jij als ouder ervaart dan wat je kind heeft geleerd en gedaan.

Afsluiting:

Na deze bijeenkomsten zal er nog een evaluatiegesprek plaatsvinden.

Groepstraining

€295
€295
  • Een verzamelmap met een samenvattingen van de lessen en oefeningen op papier
  • Een kennismakingsgesprek met ouders
  • Een aantal oefeningen ingesproken op audio, verstuurd per mail;
  • Prijs: Jouw investering opgedeeld in twee maanden is € 165,- per maand. Uiteraard kun je er ook voor kiezen in één keer te investeren. Je bespaart daarmee € 35,-. Bij investeren in één keer voldoe je € 295,- direct bij inschrijving. Uiteraard kunnen de sessies worden opgedeeld in aantal keren, zodat je de factuur kan indienen bij je zorgverzekeraar of bij de belasting.