Waar kinderen die deze training volgden tegenaan liepen:

  • kan zijn emoties niet gemakkelijk uiten;
  • niet stevig in haar schoenen staat;
  • druk en onrustig kan zijn, van buiten en/of van binnen;
  • gebrek heeft aan zelfvertrouwen;
  • moeite heeft met sociale vaardigheden.

Iedereen wil zijn kind gelukkig zien en merken dat het zich fijn voelt in een groep. Dat zijn kind klaar is voor onze grote wereld. In deze groepstraining leert je kind voor zichzelf op te komen en durft zichzelf te laten zien. Belangrijke onderwerpen worden spelenderwijs behandeld zoals opkomen voor jezelf, omgaan met emoties, kijken naar je kwaliteiten en leren ontspannen.

Start nieuwe training: Deze training ‘sterker in je schoenen staan’ start weer in maart 2021. De training in deze groep is geschikt voor kinderen die in groep 2 of 3 zitten. Wil je zeker zijn van een plekje voor de training of op de hoogte worden gehouden, geef je kind nu alvast op of je email-adres door. Dan houden we je op de hoogte!

Ervaringen van andere ouders

Werkwijze

Kennismaking:

Het gesprek is bedoeld als kennismaking. Aan de hand van een door u ingevuld intakeformulier zullen we met elkaar de moeilijkheden waar uw kind tegenaan loopt bespreken. Uiteindelijk stellen we doelen met elkaar op en houden we deze als leidraad erbij tijdens de verdere begeleiding.

Bijeenkomsten:

Deze training ‘sterker in je schoenen staan’ bevat zeven trainingsbijeenkomsten met elk een eigen onderwerp. Tijdens de bijeenkomsten groeien de kinderen door spel en oefening. Spelenderwijs krijgen de kinderen meer zelfvertrouwen, leren de emoties kennen en durven zichzelf te laten zien.
In de map krijgt je zoon of dochter elke week een samenvatting mee van wat we hebben gedaan en geleerd tijdens de trainingsbijeenkomst. Ook staan de oefeningen in de map en indien mogelijk krijg je oefeningen via de mail op audio, zodat je kind daar thuis ook nog houvast aan heeft.
De laatste bijeenkomst zal plaatsvinden met één van de ouders erbij. Jij als ouder ervaart dan wat je kind heeft geleerd en gedaan. Daarnaast is er aandacht voor de manier van begeleiden die past bij jou en je kind.

Afsluiting:

Na deze bijeenkomsten zal er nog een kort evaluatiegesprek plaatsvinden.

Groepstraining

€275
€275
  • Een verzamelmap met een samenvattingen van de lessen en oefeningen op papier
  • Een kennismakingsgesprek met ouders
  • Een aantal oefeningen ingesproken op audio, verstuurd per mail;
  • Prijs: Jouw investering opgedeeld in twee maanden is € 150,- per maand. Uiteraard kun je er ook voor kiezen in één keer te investeren. Je bespaart daarmee € 25,-. Bij investeren in één keer voldoe je € 275,- direct bij inschrijving. Uiteraard kunnen de sessies worden opgedeeld in aantal keren, zodat je de factuur kan indienen bij je zorgverzekeraar of bij de belasting. Voor deze training gelden de vergoedingen van Jorien. Voor meer informatie hierover, kijk dan bij de vergoedingen.