Sinds 2009 run ik met veel plezier mijn eigen praktijk Goudvinder. Sinds maart 2019 hebben we onze krachten gebundeld en werken we op één mooie locatie in Monster.

Al jaren werk ik met kinderen. Ik ben gestart als leerkracht en ontdekte toen al snel dat kinderen soms meer nodig hadden dan alleen een keer extra uitleg van die rekensom. Het gaf me een kick een kind beter in zijn vel te zien, waardoor het beter in de groep lag en de resultaten ook vaak vooruit gingen op leergebied.

In 2006 heb ik de driejarige opleiding tot kinder- en jeugdtherapeute met succes afgerond. Sindsdien heb ik allerlei opleidingen en verdiepingscursussen gevolgd. Al deze opgedane kennis en vaardigheden gebruik ik in mijn begeleiding. Ik vind het een uitdaging om de aansluiting te vinden bij het kind en de ouders.

Ik ben getrouwd en zelf moeder van drie kinderen. Ik woon met veel plezier in Hoek van Holland. Andere mensen omschrijven mij als open, inspirerend en praktisch. Graag denk ik met je mee in de opvoeding en help ik je om je kind weer te zien stralen!